نام دو استاد دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در فهرست سرآمدان علمی سال 1401
در فهرست منتشر شده فدراسیون سرآمدان علمی ایران در سال 1401 دو استاد دانشگاه در بین 100 نفر محقق برتر و سرآمد علمی کشور معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در فهرست منتشر شده فدراسیون سرآمدان علمی ایران در سال 1401 دو استاد دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در بین 100 نفر محقق برتر و سرآمد علمی کشور معرفی شدند.
فدراسیون سرآمدان علمی ایران، تحت حمایت و مدیریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در سال 1401 تعداد 100 نفر از محققان کشور را به عنوان سرآمدان علمی انتخاب کرده است، بر همین اساس جناب آقای دکتر سعید بلالایی و جناب آقای دکتر مجید سلطانی از اعضای هیات علمی دانشگاه در فهرست سرآمدان علمی سال 1401 بعنوان محققان برتر و سرآمدان علمی ایران معرفی شدند.
به این افراد با توجه به اعتبار علمی، حمایت هایی شامل پژوهانه، اعتبار خدمات شبکه آزمایشگاهی و امتیاز جذب محقق پسادکتری تعلق می‌گیرد.
قابل ذکر است دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نیز با کسب اعتبار علمی 658 حائز رتبه 20 شد.
1401/06/21
منبع: