انعقاد قرارداد آموزشی با سازمان آتش نشانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با درک ضرورت و نقش بی بدیل آموزش در تقویت توانائی های علمی و تخصصی سازمان ها و کارشناسان مرتبط با ایمنی حریق، اقدامات قابل توجهی از جمله برگزاری اولین دوره آموزش آزاد بلند مدت (دو ساله) " مهندسی ایمنی در برابر حریق"، امضای تفاهم نامه همکاری با سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، مشارکت فعال در همایش های علمی سازمان آتش نشانی تهران نموده است. لذا همگام با اقدامات قبلی و در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه جهت بر آوردن نیاز های علمی و تخصصی سازمان های مسئول در ایمنی حریق در تونل ها، دوره میان مدت آموزش آزاد و تخصصی را برنامه ریزی نموده است.

بدین منظور، قراردادی آموزشی با عنوان "مهندسی ایمنی آتش در تونل ها" بین دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با نمایندگی دکتر صیدی معاونت اداری و مالی دانشگاه و سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با نمایندگی مدیر عامل سازمان، مهندس محمدی در تاریخ اول اسفند 1401 در محل دفترمرکزی دانشگاه منعقد و از این تاریخ به مدت 8 ماه به اجرا در خواهد آمد. شرکت کنندگان در این دوره شامل:

کارشناسان معرفی و گزینش شده از طرف معاونت های مختلف سازمان آتش نشانی (پیشگیری و حفاظت از حریق، عملیات، طرح و برنامه ریزی)، کارشناسان شرکت بهره برداری مترو تهران، همچنین تعداد محدودی    (با توجه به ظرفیت دوره) از کارشناسان شاغل در مهندسین مشاور و دانشجویان علاقه مند به موضوع قرارداد می باشند.

1401/12/02