برگزاری آیین تکریم از سرآمدان آموزشی سال 1402-1401
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آیین تکریم از سرآمدان آموزشی سال 1402-1401 روز دوشنبه هجدهم اردیبهشت ماه برگزار گردید.
این مراسم با حضور دکتر کریمی مزرعه شاهی، دکتر علیزاده مشاور معاون آموزش وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حجت الاسلام و المسلمین طهماسبی نماینده مقام معظم رهبری و دکتر هادیزاده معاون آموزشی دانشگاه برگزارگردید.
در این مراسم، ضمن پخش ویدئوی معرفی سرآمدان آموزشی، اساتید نمونه، اساتید پیشکسوت بازنشسته و ارتقا یافته از دکتر "نصرت اله گرانپایه" استاد پیشکسوت دانشکده مهندسی برق، دکتر "محمود یحیایی" استاد پیشکسوت دانشکده مهندسی عمران، دکتر "محمد اردبیلی" استاد پیشکسوت دانشکده مهندسی برق، دکتر "حمید شهریاری" استاد پیشکسوت دانشکده مهندسی صنایع، دکتر "احمد اصل حداد" استاد پیشکسوت دانشکده مهندسی صنایع، دکتر "مجید احتشامی" استاد پیشکسوت دانشکده مهندسی عمران تقدیر شد.
در ادامه: از دکتر "عبداله آقایی " استاد دانشکده مهندسی صنایع و دکتر "کمال محامدپور" استاد دانشکده مهندسی برق، به عنوان اساتید نمونه کشوری تقدیر گردید.
از دکتر"افسانه مجری"، دکتر"امیر عباس نجفی"، دکتر"امیر مسعود سوداگر"، دکتر"حسن حقیقی"، دکتر"رامین علیپور سرابی"، دکتر"عباس منتظری هدش " دکتر"مجتبی فرخ"، دکتر"محمدرضا ملک"و دکتر"نادر فنائی" به عنوان سرآمدان آموزشی برگزیده تقدیر شد.
همچنین از دکتر"مجید بازارگان"، دکتر"امیر حسین شامخی"، دکتر"محمد مسجد جامعی"، دکتر"امیر عباس نجفی"دکتر "محمود هایزاده یزدی" به عنوان اساتید ارتقا یافته مرتبه استادی و از دکتر"علی ادریسی"، دکتر"بابک توسلی"، دکتر"احمد رضا تحسیری"، دکتر"وحید خاکی زاده"، دکتر"فرید خوش الحان"، دکتر"مهناز ذاکری"، دکتر"کوروش نصراله زاده"، دکتر"هومن لطیفی"، دکتر"احمد ملک زاده"، دکتر"کیوان نارویی"، دکتر"بابک ناصر شریف" به عنوان اساتید ارتقا یافته به مرتبه دانشیاری تقدیر شد.

فضای مجازی دانشگاه: pr_kntu@
1402/02/18