بنیاد خواجه نصیرالدین طوسی تاسیس شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛به اطلاع می رساند ضمن تقدیر و تشکر از زحمات گذشته برخی از همکاران دانشگاه در پیگیری تاسیس بنیاد بین المللی خواجه نصیرالدین طوسی، با عنایت خدای متعال و همکاری ارزشمند روسای ادوار دانشگاه در طول سال های بعد از انقلاب اسلامی که عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر هستند ضمن تصویب اساسنامه درجلسه اخیر، بنیاد بین المللی خواجه نصیرالدین طوسی با رویکرد جدید تاسیس شد. اهداف عالیه بنیاد حمایت و پشتیبانی از سه مجموعه غیر دولتی دانشگاه شامل بنیاد حامیان با هدف جذب خیرین و حامیان دانشگاه و انجمن دانش آموختگان و نیز مرکز مطالعات حکیم فرزانه خواجه نصیرالدین طوسی می باشد. با توجه به اینکه در تشکیل و تداوم فعالیت های هرسه مجموعه ذکر شده به دلایل مختلف تاخیرهایی صورت گرفته است امید است با تاسیس بنیاد تلاش های گذشته ساماندهی شود و در تاسیس و تثبیت این مجموعه ها نقش حمایتی بنیاد اثرگذار شود. لازم به ذکر است در هر زمان ممکن کلیه حامیان و دوستداران دانشگاه اعم از خیرین، دانش آموختگان و اولیاء دانشجویان و نیز آحاد علاقه مندان به دانشگاه میتوانند با هدف حمایت و پشتیبانی از دانشگاه در ابعاد مادی و معنوی و در پروژه های مشخص شده یا عمومی از طریق وبگاه بنیاد بین المللی خواجه نصیرالدین طوسی به آدرس:
Bonyad.kntu.ac.ir
اقدام نمایند.
لازم است اشاره شود که مجموعه های ذیل بنیاد شامل بنیاد حامیان و انجمن دانش آموختگان که در فرایند تاسیس هستند فعالیت های مستقل خود را طبق مقررات و ضوابط ادامه خواهند داد و نقش بنیاد خواجه نصیرالدین طوسی صرفا نقشی حمایتی خواهد بود.
1401/10/23