پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی درگذشت دانشجوی مرحوم، رضا نجفی

به گزارش روابط عمومی؛ دکتر کریمی مزرعه شاهی، رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در پی درگذشت دانشجوی دانشکده فیزیک مرحوم، رضا نجفی پیام تسلیتی به شرح ذیل صادر نمود.

بسم الله الرحمن الرحیم
الَّذِینَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ‌
صابران کسانی هستند که هرگاه مصیبتی به آنها رسد، می‌گویند: ما برای خدا هستیم و به سوی او باز می‌گردیم.
درگذشت دانشجوی ارزشمند، با اخلاق و عزیزمان مرحوم رضا نجفی دانشجوی ورودی 1399 رشته فیزیک موجب اندوه و تأثر فراوان شد.
به همین سبب اینجانب از طرف خود و خانواده دانشگاهی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، ضمن ابراز تأسف و همدردی، این ضایعه ناگوار را به ‏خانواده محترم آن مرحوم تسلیت عرض نموده و از خداوند رحمان و برای او رحمت و مغفرت واسعه و برای ‏بازماندگان صبر جمیل آرزومندم.
حسن کریمی مزرعه شاهی

1401/04/15