فعالیت آموزشی دانشگاه، از تاریخ 4 اردیبهشت 1401 برای تمام مقاطع (به استثنای ورودی‌های 1400کارشناسی) حضوری خواهد بود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر صالحی معاون آموزشی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی گفت: با توجه به ابلاغ وزارت عتف مبنی بر بازگشایی مجدد دانشگاهها و راه اندازی فعالیت حضوری دانشجویان، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در گام اول از تاریخ 20 فروردین 1401 درب های دانشگاه را بروی دانشجویان ورودی 1399 که تا کنون فعالیت حضوری نداشته اند با استقبالی گرم، باز کرد و در گام دوم نیز از تاریخ 4 اردیبهشت ماه 1401 فعالیت آموزشی را برای تمام مقاطع ( به استثنای ورودی های 1400کارشناسی) بصورت حضوری در دستور کار دارد.
معاون آموزشی دانشگاه افزود: فرصت باقیمانده تا امتحانات زیاد نیست، بنابراین هر چقدر فعالیت آموزشی حضوری به تعویق بیافتد، دانشجویان با سردرگمی بیشتری مواجه خواهند شد، بر همین اساس امکان تأمل تا پایان ماه مبارک رمضان برای از سرگیری آموزش حضوری فراهم نیست و درب های دانشگاه از تاریخ 4 اردیبهشت 1401 بروی تمامی دانشجویان (به استثنای ورودی های 1400کارشناسی) در کلیه مقاطع باز خواهد بود.
دکتر صالحی در پایان خاطرنشان کرد: این بازگشایی ها دلیل بر اتمام دوران فراگیری بیماری کرونا نیست، بنابراین کلیه افراد از جمله دانشجویان عزیز نیز موظف به رعایت تمام پروتکل های بهداشتی هستند، در پایان ضمن ابراز خرسندی از فعالیت حضوری دانشجویان برای تک تک ایشان آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.

نکته: تزریق دو دوز واکسن در فرایند حضوری شدن دانشگاه، الزامی می‌باشد.
1401/01/24